Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzi, perfektní :-) Souhlasím :-) Více psát není potřeba ;-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Součková, dík R^za hezké chvilky s počtením;-D, ale po cyklostezce neběhejte, zhuntujete si kolena a kotníky,  je to tvrdé a na ortopedické operace jsou tříleté čekací lhůty, alespoň u těch machrů, co ještě nezdrhli do Německa a Švýcarska a tak ...

1 0
možnosti
ZS

:-)Děkuji Vám.

Běhám převážně po lese, občas ale i lesní cesta skončí, protože ji přeměnili v cyklostezku a mně nic jiného nezbývá;-). Teď úplně trnu, protože na mé měkoučké lesní cestě se začali objevovat dělníci. Když jsem se jich ptala, co dělají, tak prý cestu, aby po ní mohly jezdit kočárky... tak jen doufám, že dojdou peníze... držte mi palce;-).

2 0
možnosti
AF

A95l85e80n26a 78F25i62r51s68t

23. 1. 2015 11:18

pane Flísenský, dovolte mi trochu vysvětlení ve věci.

 

Sarkasticky možná, nebo vlastně ano - máte pravdu, ale teprve poté, co mi paní blogerka naznačila, že zřejmě nemám na nadsázky.

A zvláštní způsob chápání - chápání předpokládá, mimo jiné, také znalost problému, resp. osoby, která o problému něco sděluje. Znala-li bych paní Součkovou osobně, tak jako ostatně většina ostatních diskutujcích, jistě bych zřejmě věděla, že se vyjadřuje ráda v nadsázkách a pod úhlem této znalosti, resp. zkušenosti bych zřejmě hodnotila i její článek. Bude-li kritizovat něco Dikobraz, budu kritiku brát pochopitelně trochu jinak, než když o tom napíší Hospodářské noviny (nebude-li to právě na 1. apríla).

Protože tomu ale tak nebylo, nezbylo mi nic jiného, než se na článek dívat jako na poměrně velikou hloupost, i když vtipně podanou. Což jsem ve svém prvním příspěvku též hned v první řádce podotkla.

Mohla bych pochopitelně nyní také tvrdit, že i já jsem svůj diskuzní příspěvek psal v nadsázce, ale k tomu se pochopitelně nesnížím.

0 0
možnosti
AF

A76l89e78n94a 20F71i93r82s79t

23. 1. 2015 11:26

joj, teď se mi to vložilo jako nové vlákno, ačkoliv to měla být odpověď na váš příspěvek níže. Omlouvám se ;-)

0 0
možnosti
MW

Je to jednoduché. Zatímco ty utrácíš peníze, které jsou tvoje, ke kterým máš jistý vztah, tak "Evropská Unie není jeden člověk". Jsou to tisíce a desetisíce lidí na různých úrovních, kteří o těch penězích rozhodují. A tak jako všude jsou lidé dobří a špatní. Jsou dobří hospodáři a zlí hospodáři. Jsou lidé, kteří si řeknou "Ano, tohle má smysl, tohle smysl nemá", ale jsou i lidé, kteří razí heslo "Hlavně to utratit, když už mi to dávají a když z toho něco kápne pro mne bokem, tak dobrý." Je to jako s výprodeji. Ty, dobrá hospodyňka se selským rozumem si řekneš, že je sice hezké, že tu televizi zlevnili o šest tisíc, ale že jí nepotřebuješ a nemáš na ní. Ale můj oblíbený "Franta odvedle" si prostě na tu novou televizi v té báječné slevě vezme půjčku, protože "nekup to, když je to tak levný", případně "má to Karel z hospody, chci to taky".

Nedávno jsem se o tom bavil s jednou mojí kamarádkou. Ona dělá v malé firmě do deseti lidí, kde se všichni znají.  A říkala mi, že nechápe, jak někdo může okrádat stát třeba na předražených zakázkách, že si neumí představit, že by v práci třeba předražila něco jen kvůli tomu, aby z toho něco měla. A já jí na to odpověděl, že to je v tom, že za tou firmou, kde dělá, vidí konkrétní obličej toho majitele, zatímco za státem člověk nevidí nikoho. Ta zlodějna člověka tolik "nebolí", nemá z toho tak blbý pocit, nemá pocit, že okradl člověka, kterého každý den vidí, má ten pocit, že "on přece platí daně, tak co by si taky z toho něco nevzal zpátky".

Asi jsem se do toho malinko zamotal, nevím, jestli to sdělení je takové, jaké jsem na začátku chtěl.

Každopádně: všem pěkný pátek, ať se daří;-).

Martin

2 0
možnosti
FF

Já nevím, že si furt někdo bere toho Frantu jako bernou minci...

0 0
možnosti

V tom jak je tento clanek pusobi naivne, tak je vlastne naprosto dokonaly. Hele dotace, ty mas firmu, franta ma firmu, nejak to udelame... Volici nam budou dekovat, ze jsme ty prachy i kdyz desetinasobne draz a za pikacovinu nejak vyuzili. Tady jim vyasfaltujeme kus nejakyho nesmyslu, prestrihneme nad tim faborek, vyfotime se u toho a voni budou stastni, Ty z toho mas 5mega, franta 5mega, ja pres tebe taky 5mega. Celkove to bude za 15 a tesime se na dalsi dotaci.

2 0
možnosti
FF

Já firmu ale fakt nemám, natož 5 mega;-(

2 0
možnosti
PB

..... sem teda uškrtil výdaje za dresy, moderní šuflata aj za startovný a stejně sem nic nenašporoval,- pozejtří praskám na socku vyfasovat trochaj zlaťáků na cyklo-šantán, cyklo-kasíno, cyklo-cigára a pár cyklo-drinků ..... se mi teda nikdy nezdálo, že by to bylo nějak móóóc předražený, ....ale když to rozdávání má EU v popisu práce,- neber to !!!R^

2 0
možnosti
JS

K "revitalizaci" Karlova mostu za miliardy jiz doslo. Pokud se chcete podivat na piskovcove "kvadry", ktere revitalizator najmuty Prazskou radnici urizl jaksi skosene, tak se muzete presvedcit na vlastni oci.

1 0
možnosti
ZS

Jedu tam, a to uvidíte, jakej jim tam udělám cirkus, prznit nám Karlův most...;-)

0 0
možnosti
MN

Hezky napsané. Ekonomové možná budou říkat, že autorka míchá mikroekonomii s makroekonomií, ale fakt je ten, že Evropa své bohatství začíná projídat. Třeba ten náš systém ještě 100 let vydrží, ale perspektivu asi nemá.

2 0
možnosti
Foto

I39v55o 29C69i53l81i88c86h

22. 1. 2015 22:08

100 let? 8-o Já doufal, že se ještě blahobytu jednou dožiju ;-(

2 0
možnosti
Foto

I86v87o 49C58i94l39i95c86h

22. 1. 2015 20:43

Pravda, pravda, pravda ... R^

1 0
možnosti
ZS

Ivo, ráda Vás vidím, už jste u mě dlouho nebyl... :-)

1 0
možnosti
AF

A44l72e72n94a 97F12i27r94s31t

22. 1. 2015 18:58

No nazdar - tady v diskuzi je to jako na třídní schůzce blogerů.......;-D Jenom chvála a opětovné díky za chválu ..............;-D

 

Není divu, že jsem byla za kritiku hned omínusována.

0 1
možnosti
AF

A63l55e80n98a 87F84i39r40s83t

22. 1. 2015 19:00

Jenom se divím, že zatím nepřispěchal poděkovat za blog velký kritik EU Matějka František ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.