Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I já patřím k těm extremistům, co chodí (skoro) všude včas a s trapně dlouhým předstihem. Ráno hypnotizuji budík půl hodiny předtím, než zazvoní a pak stejně vyměknu a vstanu dříve než musím, protože už stejně neusnu. Když snad někdy náhodou (či omylem) někam příjdu pozdě (byť o pět minut), totálně mě to rozhodí.... Lidi jsou halt různí, a čas je, jak jste správně řekla, relativní veličina. Super článek, díky. :-):-):-)

0 0
možnosti
VI

Zuzko, už jsem na to přišel! Vy jste chlap! Jinak to není možný;-D

0 0
možnosti
Foto

Taky patřím k lidem, kteří když mají někam přijít, tak přijdou s minimálně patnáctiminutovým předstihem, jízdní řády znají nazpaměť za posledních minimálně dvacet let, na požádání jsou schopni přesně na měsíc dopředu určit konkrétní datum i čas, kdy se má něco odehrát, budí se minimálně dvacet minut před budíkem a slovo "zaspat" použili naposledy jako žáci druhé třídy ZŠ... prostě exot jak vyšitý ;-)

2 0
možnosti
ZS

Však to říkám, Martine, pořád, že máme hodně společného;-)

Už jenom abys vyběhl...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Také čekávám občas na lidi, kteří vstávají o hodinu dřív ;-D Ale někdy odpoledne a k večeru bych chtěla mít tu hodinu k dobru. :-)

1 0
možnosti
ZS

Všimla jsem si, Ivo, že tvé komentáře se objevují časně ráno...

Přeju Ti hezkou sobotu i neděli!

1 0
možnosti
JP

J79a12n 53P46a39l38l62a58s

29. 1. 2016 22:23

Dobrý večer, začnu citátem: „Čas si vymysleli lidi, aby věděli, odkdy dokdy a co za to.“ J. Werich

A teď si představte, že ty rozdíly, které popisujete s kamarádkou, mám se ženou. Zejména teď mě čekání v předsíni v zimní bundě a botách před odchodem do práce značně vyčerpává i díky tomu, že má předobrá žena nesnese v bytě nižší teplotu než 25 °C. V létě při stejné teplotě skuhrá.

1 0
možnosti
ZS

Děkuju za pochopení.

A vězte, že vám rozumím, mám to s manželem a dcerami taky tak. Po letech společného soužití to už tak neřeším, a mnohdy raději vygruntuju byt, než se on a ony vykýblují... Stresující je pro mě odjezd na letiště, na vlak nebo do divadla. Opravdu nerada dobíhám letadlo;-), či vstupuji do hlediště po začátku představení...

Hezký večer!

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, v našem, pardón v mém, věku nemám problém s časem, ale jakej je den.;-DR^V

1 0
možnosti
ZS

R^No jo, vlastně, jakej je dneska den?

Do půlky ledna jsem psala datum: 4.12., 5.12., atd. pak mi 15.1. došlo, že je leden! Kdo by se v tom vyznal, když je už několik měsůíců podzim, pak byla týden zima a teď je jaro ;-)

1 0
možnosti
PB

...... jasně že to není fééér,- v poslední době mám pocit, že rok má enem 6 měsíců,- jak šíleně to letí !,- .... idu prubnou novej krém na vrásky, nemám čas!

1 0
možnosti
ZS

Petře, ani novej krém na vrásky čas nedokáže zastavit... něco o tom vím;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Konečně někdo normální. Neschopnost přijít včas nesnáším a mám fobii, že přijdu pozdě. Tak jsem všude brzy a všichni mě mají za cvoka.;-)

2 0
možnosti
ZS

Kláro, věkem jsem se trochu obrousila, už nejsem tak radikální a už nechodím až tak včas. Někdy se mi podaří někam přijít dokonce o celou minutu později než minule...;-)

Zdravím!

2 0
možnosti
Foto

Náš tatínek tvrdí, že času a peněz měl vždy tolik, kolik potřeboval. Já mám pořád pocit, že mám obojího málo - možná je to ale tolik, kolik potřebuji ;-)

2 0
možnosti
ZS

Tatínek je moudrý muž, že ho zdravím! Ostatně celá tvoje rodina mě uchvacuje.:-)

1 0
možnosti

Zuzko, je to tak. S časem je potíž - buď je ho málo, když jde o něco příjemného, a nebo zbytečně moc, když by člověk už byl nejraději někde úplně jinde - tak se táhne. S tím nic nenaděláme:-)

R^R^

1 0
možnosti
ZS

Marie, nenaděláme... ale je fakt, že někdo chodí vždycky včas a pořád čeká na opozdilce... tři pětiny naší rodiny jsou ti opozdilci (muž a dcery)... ufff, naučila jsem se neřešit jejich ujeté vlaky, ulítnuté letadlo, atd... mě by nebavilo pořád někam dobíhat, práce odevzdávat po termínu, já mám ráda na všechno klid.

Přeju ti hezký víkend!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.