Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V68l34a12s13t11a 33I14l81e73k

17. 3. 2016 19:59

Gratuluji k umístě blogerka rokuR^:-)

1 0
možnosti

V73l31a33s85t82a 43I49l85e82k

17. 3. 2016 19:59

* k umístění;-)

0 0
možnosti
Foto

Od té doby, co mám chytrý telefon, už dost těžko můžu předstírat, že nejsem úplně blbá, když ho používám výhradně k telefonování, smskování, jako kalkulačku a taky párkrát omylem jako foťák svých vlastních nohou či koberce. Při šoupání prstem po displeji v dopravním prostředku mne vážně nenachytáte. No prostě komu není rady, tomu není pomoci. :-):-):-)

2 0
možnosti

Díky, Pavli, za komentář:-) a hezký víkend!

0 0
možnosti
Foto

Hmmm...Zuzi, v podobné situaci, že jsem se někoho, absolutně přiblble zeptala, na co je potřeba být neustále připojen na sítí/facebooku, jsem už taky zažila ;-D;-D;-D

Jinak výborný článek R^:-)

1 0
možnosti

Děkuju, Heli a měj se prima. Ráda tě tu vidím.:-)

0 0
možnosti

;-D..já bych to shrnul, Zuzko....lidé jsou prostě různí

2 0
možnosti

zbožňoval jsem ty čím dál menší a menší telefony. Do doby než vynalezli křidlice. Bohužel i moje malá šikovná nokia dosloužila a já musel navštívit obchod s oným bazmekem. Vysvětlil jsem asi 20tiletému odborníkovi na svět, že potřebuju telefonovat, občas SMS a to mi stačí. Vybral jsem si jakýsi ne drahý kus a chtěl jej předvést." Ale ten nemá tohle a tohle a neumí támhleto..." Opakoval jsem, že tohle je mi k prdu a na co mi slouží telefon. V jeho očích jsem četl: " Jdi si koupit aligátora pro důchodce, když s tím neumíš." Nedělá mi problém zvládnout techniku, počítač, i ten debilní telefon. Ale ten kluk to holt viděl jinak. Pokud nechceš nejnovější zázrak techniky, tak jsi debil. Odešel jsem bez fonu a objednal si ho po netu. Nesnáším tyhle krámy, mluvíte mi z duše. FUJ, to jsem se rozkecal;-D

3 0
možnosti

To je dobře, že jste se rozkecal, od tady jsme...

Máte pravdu, taky se mi líbily ty malinkaté, které člověk nosil v kapse a nemusel se bát, že mu spadne do záchoda, když si bude stahovat kalhoty, protože kus vyčuhuje. Ta moje Nokia , kterou mám od roku 2013, se mi už nevejde do kapsičky běžecké bundy, kterou mám od roku 2012, přestože její předchůdkyně se tam vešla...

Mějte se krásně a hezký večer!

0 0
možnosti

ja nemam ani chytrou mikrovlnku, natoz mobil. Vitejte v klubu a gratulace ke knizce a promu na ni na idnesu

1 0
možnosti

Marku, to s mikrovlnkou je taky dobrý... když jsme před pár lety pořizovali novou kuchyň, tak nám tu chytrou vnutili... a co myslíte, používám ji jenom na ohřívání... a to jsem se musela první půlrok vždy podívat do návodu jak ji spustit;-)

Děkuju!

0 0
možnosti

Moji milí a vážení čtenáři,

jsem ráda, že jste si blog přečetli a okomentovali. Za což vám děkuju.

Můj prvotní důvod, proč píšu, tkví v tom, že chci lidi pobavit. Přiznávám, že píšu i z osobních důvodů, psaní mě baví.

Přečetla jsem si článek znovu, abych zjistila, kde je něco o tom, že odsuzuji majitele chytrých telefonů. Nějak to tam nemůžu najít. Chci, abyste věděli, mně je šumafuk, co kdo nosí v ruce, a proč a nač to používá, pokud to není zbraň, kterou by mohl ublížovat.

A komu se mé články nelíbí, nechť je prostě nečte. Píšu je pro lidi, kteří se u nich dokáží pobavit, zasmát, usmát nebo i zamyslet.

Vy, kteří mě rádi čtete, zachovejte mi přízeň. Děkuju!

Hezký den. ZS

6 0
možnosti
Foto

Když umřel můj starý telefon a manžel s tajemným úsměvem mi přinesl krásný nový "stírací", týden jsem plakala, kdykoliv se na něj podívala a nebyla schopná z něj ani zavolat. No časem jsme se zžili, ale.... Díky, že v tom nejsem sama R^:-)

2 0
možnosti

Toho dne se taky bojím....

Díky za komentář, Romi!

1 0
možnosti

P48e29t49r 51M21a97n35d86a

9. 3. 2016 10:39

proboha, proč vás zajímá kdo s čím telefonuje ??

0 0
možnosti
Foto

Protože jinak byste neměl o čem přemýšlet ;-D

4 0
možnosti
Foto

Ach, tak krásný článek, jak je u Zuzky milou tradicí. Až do loňského července jsem odmítal chytrý telefon a na lidi, co přijímají hovory hlazením displeje jsem pohlížel jako na podivíny. Pak se mi moje stará dobrá věrná Nokia 6300 rozsypala v ruce na jednotlivé součástky a poté, co jsem ji, na základě svých zkušeností dlouholetého hráče Tetrisu, opět sestavil a zůstaly mi součástky ještě na minimálně jednu Nokii, jsem se s ní s povzdechem rozloučil s tím, že kdyby to byla ženská, štípnu ji na rozloučenou pořádně do zadku. A toho dne jsem taky zakoupil chytrý telefon. Ovšem zároveň jsem zůstal konzervativním a seriózním jedincem, neboť jej využívám především k volání a SMS a připomínání narozenin mých blízkých i vzdálených; fotím i nadále foťákem, důležité věci si poznamenávám do diáře a mám se báječně.

1 0
možnosti

...co jsem ji, na základě svých zkušeností dlouholetého hráče Tetrisu, opět sestavil a zůstaly mi součástky ještě na minimálně jednu Nokii... ;-D;-D;-Dbomba!!!

A díky!

1 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.