Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hezky si to Zuzko napsala

11 0
možnosti
SH

R^, dovoluji si připojit odkaz na článek paní Heleny Vlachové - http://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=538590. Též a velmi k tématu.

1 0
možnosti
DD

Ale politici včetně Chovance (nomen omen) se bojí také. Bojí se tak, že by mohli svěračem štípat pětku drát. Jen ne teroristů, ale tím, že skončí na kandelábru. Jsou ohroženi mnohem více než Vy nějakým muslibumákem. Tak se zas tak nebojte. Asi jsem Vás moc neuklidnil. Ach jo.

5 0
možnosti
KC

U mne je to s panem Chovancem jasné: těch jeho podezřelých činů hojně prezentovaných v médiích v poslední a teď ještě k tomu bludy o migrantech pana ministra natolik diskvalifikují, že pro mne je nevolitelný ! Pan Chovanec není stát, jak si snad namlouvá, státem jsou občané a jeho stavovská čest by ho měla zavazovat, aby svou práci konal jako službu občanům. Podle mého názoru ji dělá nedostatečně, tudíž jako politik propadá.

7 0
možnosti
IM

I55v18a65n 95M80i38n11á51ř

25. 7. 2016 17:45

Nanejvýše trapné a .. stále stejné jsou však "srdcervoucí" projevy evropských i domácích politiků ! Jediné čeho jsou schopni, je pouhé vzájemné vyjadřování soustrasti a snaha přesvědčit - "nás hloupé občany" o psychicky vyšinutých jedincích, kteří nade vší pochybnost - tato zvěrstva páchají ! Ve své tupé politické korektnosti odmítají připustit, že historicky tisíceletá náboženská nenávist islámu - vůči Evropě a křesťanům - se nezmění ze dne na den !!! Nejhorší ovšem je, že tato novodobá politicko-socialistická garnitura .. hazarduje do budoucna s rozpadem těžce nabyté celoevropské demokracie !!!

15 0
možnosti
JS

Prezident Obama (a s nim vetsina evropskych"statniku") ma ve svych projevech po teroristickych atentatech radu pro obycejne obcany: nesmime se nechat zaastrasit a musime byt bdeli (vigilante). Ani slovo o islamu a islamskem terorizmu. To rikaji lide obklopeni (a jejich rodiny saamozrejme) ochrankou a jezdici v pancerovanych limuzinach.

5 0
možnosti
JR

J97a26r88a 72R68a20n35k

25. 7. 2016 20:23

Sorry, ale ani mi lide bez ochranky zde u Obamy neziji ve vecnem strachu a pokud by mohli zavrit usta oranzovemu klaunovi, mozna i radostneji, sireni strachu nepomaha a to je zde vice zprav, ktere by Vas nechali na par mesicu jen za zaluziemi. Mate pocit, ze lide v Britanii nevytahnou paty z domu?

Stacilo by misto bonmotu mit imigracni zakony, ktere si muze obcan i vyhledat na netu - pro klid duse.

1 4
možnosti

Jaký je pro vás rozdíl, jestli se máte bát, nebo nemáte bát. Uklidnila by vás slova, "bojte se"? Tohle jsou jenom slova, která nic neřeší. Zajeďte si do Izraele.

4 1
možnosti
MD

Dost vyznamne nechytra reakce na pozadavek nezakryvani skutecnosti a pravdy o ni.

10 1
možnosti
MK

V poslední době si Arabové oblíbili Rožnov pod Radhoštěm. Moje kolegyně z práce, která je právě z Rožnova zažívá stejný pocit, když jde přes park do města. Samá burka a chování horší než cikáni.

Osobně znám muslimy jako sousedy z Winnipegu, kde jsem žil několik let a vím proč muslimy a islám zde nechci. Už jsem o tom mluvil několikrát, takže bych se opakoval, ale jedna věc Ve Winnipegu probíhá každý rok takzvaný Multicultural festival, kde jednotlivé národy představují svojí kulturu. Bílý Kanaďané oběhnou všechny stánky. Asiaté občas, ale Arabové , Pakistánci a další vyznavači islámu ne. Ty jdou jen ke svým.

25 0
možnosti
JR

J74a37r20a 85R78a32n80k

25. 7. 2016 20:26

Pri temer dvou milionech muslimu se i ve Winnipegu dost zmenilo, jednak se diky tvrde zime prestehovali do jinych mist a pak i za praci do jinych casti Kanady.

0 6
možnosti
SN

:-).....Chovanec se imigrantů nebojí, ,při jeho postavení je málo pravděpodobné, že by se stal terčem útoku, ale bojí se Šlachty, to je horší než imigranti! R^R^R^

15 1
možnosti
LV

Šlachty? Toho nesmlouvavého policejního důstojníka - lumpobijce s upřímným kukučem, který jediný se neohroženě postavil a zvolal: "Hleďte! Nagyová - Nečasová nosí kabelku a nezaplatila z ní darovací daň!"?

Víte, jak já mu držel palce, aby aspoň tuhle kauzu dotáhl do konce? Škoda, nestačilo to...

3 0
možnosti
VJ

Ano, srdečně děkuji za ty bílé, "naše" vražedníky, řádně úchylné a pomatené a neteroristické. Porovnám si je do řádky, do časové posloupnosti, posečítám jejich oběti, srovnám je s těmi mohamedánskými a jsem v klidu. Vidím názorně a když ne, tak ochotní bohorovní rozšafové mně rádi usměrní, že ti teroristé vůbec nejsou tak nebezpeční, jak to vypadá na té obrazovce. Oni vlastně jen plní kvóty, nepřekračují statistické údaje. Vlastně kdyby nefungovali, tak bychom si je museli, podle těch statistických údajů, vymyslet. A možná, že se na to vůbec dívám až příliš zeširoka, až příliš evropsky. Vždyť na dolním dvorku, ani v sámošce, dokonce ani za humny se zatím vůbec nic neděje, tak proč se předčasně plašit, že.

6 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.