Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... Zuzko - já si myslím, že u nás se skutečně bát nemusíte. Tady by se našlo URČITĚ mnoho chrabrých mužů, kteří by Vás - i za cenu nasazení vlastního života - dokázali ochránit i s holýma rukama ;-)R^!

2 0
možnosti
ZB

Pokud se podíváte na statistiku vražd,máte větší pravděpodobnost,že Vás nějaký našinec zabije u nás doma.Pro peníze,nebo prostě proto,že je pošuk.S terorismem to nebude mít nic společného...to se nebojíte?To co sepisujete,je už hloupá hysterie.Pokud jde o ty cesty do zahraničí,připadá mi moc vtipné,že se začalo jezdit do bezpečného Bulharska o kterém lidé ani nevědí,že tam žije milion muslimu,tedy deset procent obyvatelstva...;-)

5 20
možnosti
KM

K88a78r84e95l 65M91a64s17e88k

25. 7. 2016 15:46

Píšete, že Kromě Breivika mají masoví vrazi nebo sebevražední útočníci původ v nějaké arabské zemi a společné typické rysy. Co třeba ten německý pilot, co zavraždil tuším 140 cestujících? Co ten magor, co vystřílel školu v Dunblane ve Skotsku? Nebo tři magoři, co vystříleli tři školy ve Finsku. Kde jsou ty společné typické rysy?

6 12
možnosti

Uhodil jste hřebíček na hlavičku. Máme dost vlastních šílenců. Netřeba, aby do Evropy lezli ještě šílenci z jiných zemí. Ale je pozdě. Politici je pozvali. Mrtvých přibývá geometrickou řadou.

31 0
možnosti
Foto

Bohužel to neobratné omlouvání každého teroristy namísto prevence podobných útoků vede k tomu, že strach mají domácí a přistěhovalci klidně můžou osnovat další útoky. Za správných okolností by právě přistěhovalci měli vystupovat pokorně a domácí sebevědomě.

21 0
možnosti
JR

J40a18r60a 90R38a15n35k

25. 7. 2016 20:34

Pane Inreine, o teroristovi v Ansbachu se vedelo, ze uz se pokousel 2 x o sebevrazdu a par dalsich veci, nechce se mi ted hledat - jak je mozne, ze ho nemeli na mezinarodni listine, kterou by si meli vymenovat?

1 0
možnosti
JC

Nejsme příbuzní, ani vzdáleně, přesto ale ho budu hájit: když zůstanete v Čechách nebo na Moravě, útok muslimů Vám patrně nehrozí. Doma jste ZATÍM v bezpečí. I na Slovensku (ale to je taky DOMA, že...). A za situaci za hranicemi pan ministr vnitra nezodpovídá. Tam Vás jeho lidé neochrání a když se Vám něco stane tam, nemůžete to klást za vinu právě jemu.

4 7
možnosti
JF

J82a79n 29F53r28o32l47í47k

25. 7. 2016 15:52

Jak nás jeho lidé ochrání jsme viděli v přímém přenosu z Uherského Brodu. Zatím co mladík ozbrojený židlí unikl a jiný, který se třásl strachy na WC informovali policii o počtu střelců (kusů jeden), výzbroji (pistolka s max. 12 náboji) a jeho umístění, čacká zásahovka s neprůstřelnými štíty a vestami, oslepujícími granáty a palébnou převahou počkala až dorazil umírající, sám se zastřelil a pak statečně zasáhla. Podobně to bylo v Mnichově, kde armáda policajtů nechala (údajně) jednoho pachatele s Glockem vystřílet 300 nábojů (kolik asi měl připravených zásobníků a kolikrát musel nabíjet?) a hned jak se zastřelil mimo neprodyšně uzavřené místo problém vyřešili.

15 0
možnosti
RC

A bojite se jezdit autem? Tam je totiz riziko smrti mnohem vetsi!

0 17
možnosti
RC

Ja jen ze ty atentaty jsou smutne, ale v Nemecku (kdyz se mluvi o atentatech aktualne tam) je cca 3000 mrtvych za rok (2010).

1 8
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.