Diskuse

Všetký kradnú! Je třeba zavést EEZ

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všetký kradnú! Kde je ten příspěvek? Byl moc pravdivý?

:-)

0 0
možnosti

Ano, všetký kradnú! To je jasné! Nikdo na světě neodevzdává daně rád! Každý se snaží stát ošidit. My obyčejní v malém, oni bohatší ve velkém.

A kdo tvrdí, že všeci sú svatý, je největší podvodník. To už snad pochopili i ti zabednění nějakou ideologií! Kdo nejvíc křičí? Předseda ODS Petr Fiala a předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. A pak jim dejte hlas ve volbách!

:-)

0 0
možnosti
ZB

Paní Součková, slovensky je to "všetci kradnú" ne "všetky kradnú" . Opravte si nadpis .

0 0
možnosti
ZS

Děkuji vám za opravu. Já použila slova tak, jak je použil jeden známý Slovák, který tady u nás žije, rozpíná se a diktuje... takže opravujte prosím jeho... ;-)

1 0
možnosti
ZS

Tak to prrr, Viky, seznam eviduje někdo úplně jinej, mě do toho netahej! ;-D;-D

Představuju si, jak si někdo napouští tekuté mýdlo do kapsy:-), předpokládám, že v práci máte mýdla nejvyšší kvality;-)

0 0
možnosti
VB

Zuzanko, tebe je na učitelku fakt škoda ;-D I když... víc takových učitelek! Jo, a taky občas někde něco zapomenu vrátit, připiš si mě na seznam ;-) Ovšem to, že se nám v práci ztrácí tekuté mýdlo z integrovaných zásobníků na zdi, to je vysoká hra i pro mne. 8-o

3 0
možnosti
ZS

Tak to prrr, Viky, seznam eviduje někdo úplně jinej, mě do toho netahej! ;-D;-D

Představuju si, jak si někdo napouští tekuté mýdlo do kapsy:-), předpokládám, že v práci máte mýdla nejvyšší kvality;-)

P.S.: zařadilo se mi to někam do pryč...

0 0
možnosti
FV

Aj ja kradnem. Mám vyloženě slabost pro propisky. Jak mi jí nějaká úřednice či pošťačka podá tím okénkem k podpisu, automaticky ji strkám do kapsy. Budiž mi omluvou, že to dělám nevědomě. Občas si toho všimnou a pak se tváří velice nevraživě. Ale stejně už mám doma propisek dvě plný šuplata.

1 0
možnosti
ZS

Františku, v tom případě máme společnou neřest! Zálibu! Já miluju propisky! Na setkání blogerů jsem slintala jak Pavlovovi psi, až mi naše milovaná Helén jednu věnovala. Střežím ji jako oko v hlavě - tu propisku, samozřejmě!:-)

1 0
možnosti
ZS

Ahoj! Ráda tě vidím!:-)

0 0
možnosti
MK

Dobrá zlátanina.

Zaujala ma gramatická chyba v nadpise. Ale vidím, že obsah vyjde podobne...

1 1
možnosti
RK

R74a34d22i23m 41K62a42l98a54s

11. 12. 2016 20:48

Do toho mě netahejte... knížky, filmy i hudbu si kupuji. Neomezený paušál na mobilní služby má dnes kde kdo, takže by bylo i celkem zbytečné volat z firemního soukromě. A odmotávat toaletní papír na WC mimo domov mě opravdu nenapadlo.

...

Jinak o Smetanově Vltavě řeknou Češi, že připomíná Kočka leze dírou, Dánové ve stejné melodii najdou jejich lidovku a stejně tak se k ní budou hlásit i Němci. Je to zkrátka melodie, která v lidových písních rezonuje mezinárodně. Mimochodem po Smetanovi bylo i žádáno, aby více čerpal z místních lidových zdrojů.

Obecně už toho bylo napsáno tolik, že originální námět, aby člověk pohledal. Občas se tedy stane, že někdo složí něco podobné jinému.

...

A to, že je u nás v mnoha věcech bordel a ledacos se používá z cizího pro soukromé účely neznamená, že je to tak v pořádku, a že to jinde funguje stejně.

Je spíše zapotřebí s takovým přístupem postupně skoncovat.

...

Rozhodně se tím nelze vymlouvat, anebo cokoliv omlouvat nebo relativizovat...

0 0
možnosti
FF

...rád bych zde napsal, že Smetanova Vltava jen nepřipomíná Kočku leze dírou....ona z ní skutečně čerpá. Je všeobecně známo, že při legendárním setkání Járy Cimrmana se skladatelem Smetanou, se v rámci hry, vadí nevadí, Smetana přiznal, že při skládání Vltavy čerpal nejen z lidovek, ale i z dětských říkanek:-)

1 0
možnosti
Foto

Mé svědomí je černé jak mour - i já kradla (ségře bonbóny z pytlíku od Mikuláše), kradu (propisky studentům, kteří mi je "pouze" zapůjčili, se nějakým omylem octnou v mém penálu...) a budu zřejmě krást, co budu živa - až si jako stará babička nebudu pamatovat, které papuče/umělé zuby/ brýle apod. jsou moje.

Díky za pobavení.;-DR^

3 1
možnosti
ZS

R^Díky za přečtení i za přiznání se, Pavli!:-)

0 0
možnosti