Diskuse

Mobil - sluha nebo pán?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzko, několik dní jsem byl mimo internet a také jsem to přežil. Hezký nový týden!R^:-)

0 0
možnosti

..... vlezu do putyky, hledám plac kde zalehnu a hnedle mi došlo že je něco ukrutně špatně ! ..... nikdo neměl v packách mobil, nikdo netelefonoval, nesmažil sms, , nikdo nečuměl do noťasu, nemajloval, neskajpoval,- voni u tech stolů kecali mezi sebou jak kdyby sa nechumelilo,- ......... sem vycouval,- voni nebyli normálníV!!

1 0
možnosti

Voni měli sociální síť v hospodě, jedu tam!!V

0 0
možnosti
Foto

To já říkám vždycky, když se někdo ofrňuje nad bincem v mém autě. ;-)

Já už si zvykl, že nemusím mít mobil vždy u sebe. A pomalu už si na to zvykli i někteří mí klienti. A ti co si zvyknout nechtějí, nechť se klidně rozčilují. Je to jejich problém. ;-)

1 0
možnosti

Mému muži taky neustále zvoní na stole, když není přítomen... :-)

0 0
možnosti
Foto

A i ten chcíplý mobil neustále kontrolujeme, co kdyby.;-);-D;-D

Když jsme jako děti chtěli jít s kamarády ven, prostě jsme k nim došli, zazvonili a zeptali se rodičů, jestli je pustí. Pevnou jsme měli, ale minuta volání něco stála a přece máme nožičky.:-) A co bonzů od sousedských dětí bylo, kdo coural mimo dohled sídliště, co sprďáků doma, že zas někde lítáme a nic neřekneme...

1 0
možnosti

Přesně tak... hezký den :-)

1 0
možnosti

Snad ještě hezký dodatek - (vyloupl jsem si z filmu Leonardova Šifra). Klasika střetů - ... Vás svět, bývalý je k ničemu, zaostalý - my máme mobily ... Odpověď toho staršího - No to je pravda, ale mají lidé k době blíže ? ... :-)

1 0
možnosti

My starší ročníky si myslíme, že lidi se odcizují, mladí to berou jako, že je to normálka:-)

0 0
možnosti
Foto

Bez mobilu se obejdu, máme doma i pevnou linku, telefonování na ní připadá solidnější. Lidé, kteří se musí ustavičně vykecávat na mobilech jsou otravní, hlavně venku, na ulici nebo v dopravních prostředcích. Člověk by se měl naučit vážit slova i při osobní komunikaci. (Jo, někdy jsem také užvaněná, pak mě to mrzí). Pro rodiče je dnes ale dobré, že mají děti pod kontrolou. Svět už není tak bezpečný jako kdysi. Kdybych byla ale tehdy jako dítě pod neustálou kontrolou rodičů, nelíbilo by se mi to. I náhodná setkání s blízkými lidmi, nebo přátel, bývají milá. Díky, Zuzko, za námět k přemýšlení. :-)

2 0
možnosti

Taky nevím, co pořád spolu po telefonu řeší. Ono je jednodušší si říkat spoustu věcí do sluchátka než z očí do očí...

Mirko, hezký den Vám přeju!

0 0
možnosti

Na mobil, internet,sociální sítě i penize - na to vše je třeba se dívat, jako na prostředek - Nikoliv cíl, života svého ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

"Sociální síť" na schodech paneláku - tak to je přesný! Dneska to nechápu, jak jsme jen bez tý moderní techniky mohli žít.8-o A máš pravdu, když se potřebuju svým dětem dovolat, mám 90% jistotu, že to nevezmou. Už jsem je aspoň vycepovala, že když se někde zapomenou, pošlou mi smsku. R^:-):-)

2 0
možnosti

... a když zapomenou poslat sms, tak jsme na nervy stejně... :-)

Hezký den :-)

2 0
možnosti

Nebylo by možná na škodu vyhlásit týden bez mobilů. ;-D

1 0
možnosti

Jsem pro...

Hezký víkend :-)

0 0
možnosti